סינדי היא בוגרת ביה”ס לשפים, קורדון בלו בלונדון, שם התמחתה כשפית במגמות הבישול (Cuisine) והמתוקים (Pattiserie). לאחר שהות של יותר משש שנים בחו”ל שבמהלכם עבדה במלונות ובמסעדות בלונדון (כדוגמת Ritz, Harrods) החליטה סינדי לקחת את נסיונה הקולינרי העשיר צעד אחד קדימה ולהקים את סינדיז.
סינדי בוחרת את המרכיבים למוצריה לפי איכותם ויוצרת שילובים בלתי נשכחים שמשאירים תמיד טעם של עוד. סינדי מקפידה שכל המטעמים מכילים רק חומרים טבעיים, ללא שום משפרי טעם, ריח או כימיקלים.
מקוריות, שימוש במוצרים איכותיים ביותר והקפדה על איכות ללא פשרות הם סוד ההצלחה. לאור המגמה להקפדה על בריאות תוך כדי תזונה נכונה ושמירה על המשקל, סינדי פיתחה כמה מוצרים, ביניהם הצנימים ועוגיות הבריאות הייחודיות שלה, שהם דלי שומן או מועשרים בסיבים תזונתיים ויותר מתאימים לפינוקים יומיומיים ליד הקפה ללא רגשי אשמה.